Skip to content
Aperobag uitgespreid over een tafel met onderlegger

Aperobag

Een tof cadeau, een smakelijke start van het weekend of een snelle oplossing bij onverwachts bezoek: onze Aperobag is alles wat je nodig hebt. Kant-en-klare zakken vol heerlijke bits & bites en een goed flesje wijn. Perfect om last minute te Genieten. Met de grote G van Goesting.

Bestel je Aperobag online en laat je verrassen, of stel hem zelf samen in onze locaties in Tervuren en Wijnegem!

De inhoud van de laatste nieuwe aperobag

De inhoud van de aperobags wordt bepaald door chef Jeroen De Pauw die voortdurend op zoek gaat naar verrassende combinaties en intense smaken. Een voorbeeld? Een aperobag voor 4 personen bevat:

  • Een hummus met Indiase kruiden en een chutney van mango, een hummus béarnaise, een brandade van makreel met paprika, een crème van zoete aardappel en tahini en een mix van olijven met citroen.
  • Picaloste worstjes en een deluxe chips van Jamon Iberico, truffel of harissa.
  • Ambachtelijke crackers met olijfolie, een heerlijke Franse wijn (wit, rood of rozé) met een bijzonder etiket getekend door Adriaan van den Hoof en om in de stemming te komen, onze apero playlist!

Ben je een bedrijf en organiseer je binnenkort een e-meeting, e-event of wil je je medewerkers bedanken of motiveren? Contacteer ons.

  1. Aperobag vers / 2 personen: 25€ (excl btw en levering aan huis)
  2. Aperobag vers / 4 personen: 41€ (excl btw en levering aan huis)
  3. Aperobag op maat: we denken met veel plezier met je mee.

------

“Aperobag dat is genieten vanuit je zetel van de beste hapjes! Voor ons digitaal recruitment event hebben we er in Covid tijden besteld. Allemaal prima, on time, aan huis geleverd! Top service , top samenwerking en zooooooo lekker!”
Shanna Jacobs - Selection & Recruitment Manager ELIA

“Wij kozen voor Canapé aperobag vanwege de leuke productjes en diversiteit. Deze waren geweldig mooi verzorgd en vol met lekkere verse producten.Ze hebben zelfs de aanpassing gedaan voor een collega die vegan eet alsook was de levering, snel, vriendelijk en vlot! Wat een aanrader!”
Isobel Miller - Office Manager SANSEN INTERNATIONAL TAX LAYERS