Skip to content
Aperotime, producten van Canapé bij Delhaize

Aperotime

Thuis genieten van unieke smaken bij je aperitief? Bij Delhaize vind je onze nieuwste Canapé salsas en dips. Chef Jeroen De Pauw speelde met verrassende smaken die perfect combineerbaar zijn met krokant flatbread of gebruikt kunnen worden als ingrediënt voor een origineel hapje. Inspiratie genoeg!

Madrascurry hummus

Madrascurry hummus met cranberry en cashewnoten

Madrascurry hummus met cranberry en cashewnoten. Deze zachte Aziatische licht zoete smaak gecombineerd met de geroosterde cashewnoten en de zoet zure veenbessen vervoeren je meteen naar een Oosters apero moment!
--> Wat denk je van een soepje met een hummus topping? Ontdek het hier.

Rode curry dip met kokos

Rode curry dip met kokos

Bij het proeven van deze pikante dip, waan je je op een Thaise streetfood-markt. Lekker pikant met de gekende Oosterse smaaktoetsen. Serveer het met krokante kroepoek of als basissausje voor gebakken scampi!
--> Een aperodining-tip met rode curry en kokos?

Een potje sweet potato tahini dip

Sweet potato tahini dip

De intense, zachte volle smaak van geroosterde zoete aardappel en tahini van sesamzaad. Experimenteer zeker ook eens op een canapé van peperkoek, of serveer als dip bij mini kippenspiesjes.
--> Een aperodining-tip met deze sweet patoto tahini dip?

Een potje tipo parmigiani dip

Tipo parmigiani dip

La Bella Italia! Een typisch Toscaans streekgerecht in één apero-dip. Op basis van Parmezaanse kaas en grof gemalen zwarte peper. Past perfect bij Italiaanse grissini en al dente gekookte pasta!
--> Een aperodining-tip met een parmigiano dip?

Hummus met look

Hummus met look

Deze dip met traditionele hummus als basis heeft zijn romig en zacht karakter te danken aan de subtiele toevoeging van enkele soorten look. Vooral de geroosterde look zorgt voor een milde zachte smaak met een botertoets. De cashewnoten en de krokant gefruite uitjes maken deze dip helemaal af.
Serveer deze hummus als apero maar dresseer hem zeker ook eens als topping op een spicy stoverij om je gerecht mooi af te ronden.

Frambozen hummus met abrikozentopping NEW!

Een frisse brainwasher is de juiste omschrijving. Hummus van frambozen met een frisse zure smaak. Met hierop een chutney van verse en gedroogde abrikozen. Een zoet zure smaak sensatie waarbij je twijfelt of het nu als dessert of als apero geserveerd moet worden
--> Een aperodining-tip met een frambozen hummus?

Tomatensalsa met tandoori NEW!

Groenten als apero, de basis van half zongedroogde tomaten met de knapperige gegrilde mais zijn ideaal op een bruschetta!
--> Een aperodining-tip met deze tomatensalsa?

Gele linzendip met fruitsalsa NEW!

Flueel zachte smaak van de linzen en spelt zijn een ideale ondertoon in combinatie met de salsa van Exotisch fruit. Deze vegan combinatie is super lekker.
--> Een aperodining-tip met een linzendip?

Kikkererwtensalsa met tahini NEW!

Speelse combinatie van witte en (uniek) zwarte kikkererwten. De zoet bittere smaak van de tahini saus geven een toffe smaak combinatie. Hierbij komt dat nog de verse zaatar kruiden van wilde oregano en extra vierge olijfolie.
--> Een aperodining-tip met de kikkererwtensalsa met tahini?

Dip van groene en witte asperges NEW!

Zo lekker in zijn eenvoud! De pure smaak van asperges met een zoute toets van een Italaiaanse hard kaas. Perfecte side dish voor lekkere visgerechten of gewoon als luxe aperitief.
--> Een aperodining-tip met deze heerlijke aspergedip?