Skip to content
Aperotime, producten van Canapé bij Delhaize

Aperotime

Thuis genieten van unieke smaken bij je aperitief? Bij Delhaize vind je onze 10 nieuwste Canapé salsas en dips. Chef Jeroen De Pauw speelde met verrassende smaken die perfect combineerbaar zijn met krokant flatbread of gebruikt kunnen worden als ingrediënt voor een origineel hapje. Inspiratie genoeg!

Een potje Hummus Bearnaise

Hummus béarnaise

De grootste klassieker der sauzen, maar dan de gezonde versie ervan. Met verse dragon en gastrique, want zo hoort het. Een verrassende apero-dip, maar ook perfect met een broodje pastrami.

Een aperodining-tip met hummus béarnaise?

Een potje sweet potato tahini dip

Sweet potato tahini dip

De intense, zachte volle smaak van geroosterde zoete aardappel en tahini van sesamzaad. Experimenteer zeker ook eens op een canapé van peperkoek, of serveer als dip bij mini kippenspiesjes.

Een aperodining-tip met deze sweet patoto tahini dip?

Een potje tipo parmigiani dip

Tipo parmigiani dip

La Bella Italia! Een typisch Toscaans streekgerecht in één apero-dip. Op basis van Parmezaanse kaas en grof gemalen zwarte peper. Past perfect bij Italiaanse grissini en al dente gekookte pasta!

Een aperodining-tip met een parmigiano dip?

Een potje met brandade met paprika en makreel

Brandade met paprika en makreel

Een mediterraanse dip van makreel en gegrilde paprika, pittig op smaak gebracht met een snuifje cayennepeper. Een verfrissende kijk op een brandade uit het diepe zuiden. Let the sunshine in!

Een aperodining-tip met een brandade van makreel?

Een potje met grill hummus

Grill hummus

De Far West op je bord. Deze smokey barbecue hummus is op z’n best in combinatie met spare ribs, kippenvleugels of een broodje pulled pork. De perfecte side dish bij een fris pintje!

Een aperodining-tip met grilled hummus?

Een frisse komkommer & appel dip

Frisse komkommer en appel dip

Fris, gezond en groen: deze dip van komkommer, groene appel en volle yoghurt smaakt op z’n best met gebakken mini lamsburgers of flatbread! Afwerken met koriander is een must. Yummie!

Een aperodining-tip met een frisse appel-komkommer dip?

Een potje latino salsa

Latino salsa

Latino salsa deluxe! Geroosterde mais, paprika en tex mex kruiden vormen een Zuid-Amerikaanse smaakbom. Deze salsa is het lekkerst met gebakken papadums en een heerlijk frisse mojito! Een culinaire trip dip, zo eenvoudig kan het leven zijn!

Een aperodining-tip met een salsa latino?

Een potje witte bonen guacamole

Witte bonen guacamole

Smeuïge witte met de frisse toetsen van limoen en pittige look en chili geven een nieuwe betekenis aan Holy Guacamoly! Heerlijk op een toastje met gerookte zalm of heilbot, werk af met koriander! LET OP: werkt verslavend!

Een aperodining-tip met een guacamole van witte bonen?

Een potje borretaanse kip dip

Borretaanse kip dip

De overheerlijke smaak van gebraden kip en gekarameliseerde zoete uien. Dat is deze healthy rilette. Een stevige apero dip die het best past op een toast van krentenbrood en gefrituurde uitjes! Combineer dit hapje met een stevig bruin bier. Gegarandeerd scoren!

Een aperodining-tip met een Borretaanse kip dip?

Een potje brandade tonijn & artisjok

Brandade tonijn en artisjok

De Middellandse Zee in één hapje. Artisjok en tonijn, het beste wat het Europese zuiden te bieden heeft. Een vleugje extra vierge olijfolie, een teentje look erbij, een fris glaasje rosé en de vakantie kan beginnen!

Een aperodining-tip met brandade van tonijn en artisjok?