Skip to content
Aperotime, producten van Canapé bij Delhaize

Aperotime

Thuis genieten van unieke smaken bij je aperitief? Bij Delhaize vind je onze nieuwste Canapé salsas en dips. Chef Jeroen De Pauw speelde met verrassende smaken die perfect combineerbaar zijn met krokant flatbread of gebruikt kunnen worden als ingrediënt voor een origineel hapje. Inspiratie genoeg!

Een potje Hummus Bearnaise

Hummus béarnaise

De grootste klassieker der sauzen, maar dan de gezonde versie ervan. Met verse dragon en gastrique, want zo hoort het. Een verrassende apero-dip, maar ook perfect met een broodje pastrami.
Een aperodining-tip met hummus béarnaise?

Een potje sweet potato tahini dip

Sweet potato tahini dip

De intense, zachte volle smaak van geroosterde zoete aardappel en tahini van sesamzaad. Experimenteer zeker ook eens op een canapé van peperkoek, of serveer als dip bij mini kippenspiesjes.
Een aperodining-tip met deze sweet patoto tahini dip?

Een potje tipo parmigiani dip

Tipo parmigiani dip

La Bella Italia! Een typisch Toscaans streekgerecht in één apero-dip. Op basis van Parmezaanse kaas en grof gemalen zwarte peper. Past perfect bij Italiaanse grissini en al dente gekookte pasta!
Een aperodining-tip met een parmigiano dip?

Een potje met brandade met paprika en makreel

Brandade met paprika en makreel

Een mediterraanse dip van makreel en gegrilde paprika, pittig op smaak gebracht met een snuifje cayennepeper. Een verfrissende kijk op een brandade uit het diepe zuiden. Let the sunshine in!
Een aperodining-tip met een brandade van makreel?

Een potje met grill hummus

Grill hummus

De Far West op je bord. Deze smokey barbecue hummus is op z’n best in combinatie met spare ribs, kippenvleugels of een broodje pulled pork. De perfecte side dish bij een fris pintje!
Een aperodining-tip met grilled hummus?

Een frisse komkommer & appel dip

Frisse komkommer en appel dip

Fris, gezond en groen: deze dip van komkommer, groene appel en volle yoghurt smaakt op z’n best met gebakken mini lamsburgers of flatbread! Afwerken met koriander is een must. Yummie!
Een aperodining-tip met een frisse appel-komkommer dip?

Rode curry dip met kokos

Rode curry dip met kokos

Bij het proeven van deze pikante dip, waan je je op een Thaise streetfood-markt. Lekker pikant met de gekende Oosterse smaaktoetsen. Serveer het met krokante kroepoek of als basissausje voor gebakken scampi!

Italiaanse kaasdip met maïs en chili

Italiaanse kaasdip met maïs en chili

Een salsa van kaas en maïs die je de indruk meegeeft van een Noord-Italiaanse polenta. Maar ook lekker pittig met pikante rode chili. Ideaal om een originele bruschetta mee op tafel te toveren! Wil je het nog luxueuzer maken, druppel er dan een beetje truffelolie over.

Geitenkaascrème met blauwe bessen en pecannoten

Geitenkaascrème met blauwe bessen en pecannoten

Een nieuwe versie van de klassieker “geitenkaas met honing”. De originele toets is te danken aan de blauwe bessen. Een funky kleurtje om je aperotafel op te fleuren! Het krokante van de nootjes maken het hélemaal af!

Witte kaasdip met tomaat & oregano

Witte kaasdip met tomaat & oregano

De smaken van het mooie Griekenland: feta, tomaat en oregano. Denk er nog een azuurblauwe zee bij, een lekkere Retsina met zon overgoten en beleef het ultieme vakantieaperitief. Extra lekker met een stukje pita brood.

Bloemkooldip met pickles

Bloemkooldip met pickles (NIEUW!)

Bloemkool en pickles, rare combinatie denk je? Toch niet, is de ideale combinatie! Het smeuïge van de bloemkool met het pittig zure van de pickles is heerlijk bij zowel gerookte vissoorten als bij varkensvlees. Of nog een top-combinatie: bij zwarte pens met rozijntjes.
Een aperodining-tip met bloemkool en pickles?

Hummus van zwarte kikkererwten

Hummus van zwarte kikkererwten (NIEUW!)

Hummus van zwarte kikkererwten is een unieke salsa in zijn soort! Buiten de frisse smaak van de hummus in samenspel met de limoen en peterselie, zal ook de kleur van de salsa je gasten verrassen! Gebruik deze salsa ook gerust als een gezond sausje bij gerookte zalm of forel.
Een aperodining-tip met hummus van zwarte kikkererwten?

Witloofdip met veenbessen

Witloofdip met veenbessen (NIEUW!)

Een salsa van Belgisch goud afgewerkt met veenbessen geeft een heerlijk warm wintergevoel. Het vleugje kaneel in deze salsa brengt de kerstsfeer ook meteen op tafel. Combineer deze salsa met het fris-zoete van appel en het zoute van gedroogde pancetta en je hebt de perfecte winteravond!
Een aperodining-tip met een witloofdip en veenbessen?

Knolselderdip met truffel

Knolselderdip met truffel (NIEUW!)

Truffel is een vaste waarde tijdens de eindejaarsperiode. Maar ook de aardse smaken van knolselder passen hier perfect bij. Vul een gekookte aardappel met deze lekkere salsa en scoor meteen met dit heerlijke aperogerechtje!
Een aperodining-tip met knolselder en truffel?

Mokkahummus met noten en sinaasappel

Mokkahummus met noten en sinaasappel (NIEUW!)

Met deze salsa maak je een absoluut verschil aan de feesttafel. De ongewone aperosmaken van koffie en sinaas zijn een hele beleving. Een toastje van peperkoek gecombineerd met de salsa en gerookte eend geven aperitieven een heel andere dimensie. Enkel nog scoren nu!
Een aperodining-tip met mokkahummus?