Skip to content

Aperobag voor Bedrijven

De Aperobag is een kant-en-klare zak die bestaat uit een smakelijke selectie van bits & bites en een heerlijke frisse fles, om samen met anderen van een authentiek aperitiefmoment te genieten.

De Aperobag kan een originele manier zijn om mensen te bedanken of te motiveren, als ondersteuning van een commerciële actie of in deze bijzondere tijden als extraatje tijdens een online meeting, event of afterwork.

 • Steeds samengesteld met seizoensgebonden en kwalitatieve producten.
 • Persoonlijk aan huis of kantoor geleverd in heel België (vanaf een bestelling van 350€).
 • Alcoholische en alcoholvrije opties.
 • Persoonlijke boodschap mogelijk.
 • Onze aperosalsa’s worden geproduceerd in België, in een CO2 neutraal bedrijf en zijn verpakt in gerecylceerd materiaal.
 • Met extra's zoals een placemat, een apero-playlist en inspiratie video's om thuis aan de slag te gaan met aperohapjes.

ONZE APEROBAGS:

 • 'Small' (1-2 personen): 2 verse aperosalsa's, een alcoholisch en alcoholvrij drankje, flatbread, premium chips, picaloste worstjes, placemat en aperoplaylist / 26€*
 • 'Seizoen' (2 personen): 2 verse aperosalsa's, een heerlijke fles cava met een elegante bubbel, flatbread, premium chips, kaaskoekjes, placemat en aperoplaylist / 32,50€*
 • 'Classic' (4 personen): 4 verse aperosalsa's en hapjes, een bijzondere fles Franse wijn, flatbread, premium chips, picaloste worstjes, zoute koekjes met tomaat, placemat en aperoplaylist / 44€*
 • Op maat (vanaf 50 stuks)

*excl btw & levering aan huis


Jeroen De Pauw, tv-kok en Chef Canapé

De inhoud van de aperobags wordt bepaald door chef Jeroen De Pauw die voortdurend op zoek gaat naar verrassende combinaties en intense smaken. Onze bags bevatten steeds;

 • onze eigen seizoensgebonden aperosalsa's zoals een crème van zwarte kikkererwten, een dip van bloemkool en pikkels, een salsa van zoete aardappel en tahini, een tipo parmigianni, een zelfgemaakte olijvenmengeling, ...
 • droge worstjes, ambachtelijke kaaskoekjes en/of gekarameliseerde peccannoten
 • een deluxe chips met Jamon Iberico, truffel, harissa of kreeft & paprika
 • ambachtelijke crackers met granen of extra virgen olijfolie
 • een heerlijke Franse wijn (chardonnay-rousanne of syrah-grenache) met een bijzonder etiket getekend door Adriaan van den Hoof, een cava met een fijne bubbel dankzij de 14m rijping in de kelders van Barcelona, een Belgisch apero-bier met subtiele wijntoetsen, alcoholvrije bubbels of mocktails obv appelsienen, vanille en kruiden.

Customer satisfaction jan2021
Klantentevredenheidsonderzoek januari 2021

Wij mochten al aperobags maken voor o.a.:

PROXIMUS - EBAY - SECURITAS - VRT - THE HOUSE OF MARKETING - TOYOTA - VOLKSWAGEN - NESTLE - SD WOR - KPMG - IKEA - DELHAIZE - L'OREAL - ACCENTURE - STAD ANTWERPEN - MUSEUM M - FOD - MITSUBISHI - ERICSSON - KBC - AE - JOHNSON & JOHNSON - ERNST & YOUNG - VAILLANT - BOERENBOND - UCB - GSK - KUL - UZ LEUVEN - SAS - VAILLANT - PARTENA - KBC - EUROCLEAR - SBB - BIOGEN - BELFIUS - ...


“Een Aperobag, dat is genieten vanuit je zetel van de beste hapjes! Voor ons digitaal recruitment event hebben we er in Covid tijden besteld. Allemaal prima, on time, aan huis geleverd! Top service , top samenwerking en zooooooo lekker!”
Shanna Jacobs - ELIA

"Het zijn niet alleen lekkere hapjes, maar het is gewoon een heel leuk concept, met die playlist erbij, een drankje. Het is een beleving in een zakje. Bedankt ook voor de vlotte organisatie om 160 zakjes overal in het land tijdig te leveren. TOP!"
Sofie Verhoeven - DPG Media

"Dankjewel voor de heerlijke Aperobag, de levering aan huis en de fantastische service! Ook de collega’s die een aangepaste versie kregen met lactose -of glutenvrije producten waren zeer tevreden om iets gelijkwaardigs te krijgen ipv gewoon de melding 'dit bevat lactose/gluten' 😊 Ik heb niets anders dan complimenten gekregen! "
Miek Bossier - BARENTZ

"Canapé biedt een kwaliteitsvol pakket aan met een uitstekende levering. Het is een snelle en tegelijk vriendelijke service vanaf het begin! Klinken op het afsluiten van een opleiding was even charmant online als op de campus door het alomvattende pakket van Canapé.
De niet alledaagse producten verraste de deelnemers op een aangename manier, ze vonden het leuk om nieuwe hapjes te ontdekken. "

Emmanuelle Hanet - VLERICK BUSINESS SCHOOL

‘Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de aangeboden producten, over de vlotheid en flexibiliteit van de levering alsook over de fijne opvolging.’
Chris Avermaete - ACERTA

“Wij kozen voor Canapé aperobag vanwege de leuke productjes en diversiteit. Deze waren geweldig mooi verzorgd en vol met lekkere verse producten. Ze hebben zelfs de aanpassing gedaan voor een collega die vegan eet alsook was de levering, snel, vriendelijk en vlot! Wat een aanrader!”
Isobel Miller - SANSEN INTERNATIONAL TAX LAYERS