Type and press Enter.

eventlocatie

LET’S HAVE A PARTY

eventlocatie

Ben jij helemaal zot van ons prachtige pand? Dat begrijpen we en daarom kan je het huren!

Ontdek onze zalen

Je kan het volledige pand huren, maar je kan ook kiezen voor een enkele ruimte die beter bij jouw feest past. Of je nu een huwelijk, een teambuilding, een pensioenfeest of een birthday bash in gedachten hebt; wij hebben vast wel een geschikte locatie.

Contacteer ons om een formule op maat van jouw evenement te boeken!

Organiseer je teambuilding bij Canapé!

Werken was nog nooit zo leuk! We ontwikkelden een all-in formule onder het motto: ‘Meet, mingle & munch’.

Voor een all-in prijs per persoon faciliteren wij op één dag je vergadering, je diner én je teambuilding. Het enige wat jij nog moet doen, is kiezen waarmee je wil beginnen!

FAQ

Wat is inbegrepen?

What you see is what you get’ – Wanneer je één van onze locaties huurt, dan is dat inclusief servies, tafels, stoelen en de inrichting van Canapé. Ook over personeel en de eindschoonmaak moet je je geen zorgen maken. Wens je toch ander porselein, meubilair of wil je tafellinnen? Dan raden we je aan om met een eventmanager te werken, zodat die je kan helpen bij het huren van deze materialen.

Mogen we zelf eten meebrengen?

We zijn in de eerste plaats een restaurant, dus we koken graag zelf voor je. In de prijs van de locatie is de catering NIET inbegrepen, zodat je nog kan kiezen voor één van onze formule waar jij je goed bij voelt. We werken met drie vaste formules: Fingerfood, Chef’s Choice en Chef’s Favourites. Vraag er gerust naar via mail.

Wat met de drankjes?

Meestal kiezen we ervoor om het werkelijk verbruik van de drank af te rekenen op het einde van de avond. Maar speel jij liever op zeker, dan kunnen we ook een forfait hanteren (35 euro p.p.). Hiervoor krijgen je gasten een glaasje prosecco of een mocktail bij aankomst en kunnen ze tot en met het dessert genieten van onze huiswijnen, tapbieren, waters en frisdranken. Voor 50 euro p.p. kan ook de prosecco blijven vloeien.

Is er parkeergelegenheid?

Zeker en vast! Het restaurant is zelfs gelegen aan het einde van de (gratis) openbare parking ‘Panquin’. Mocht deze toch volzet zijn, dan kan je je wagen op 5 minuten wandelafstand in de (betalende) ondergrondse parking ‘Markt’ zetten op 5 minuten of je kan in de omringende straten volgens de geldende voorschriften parkeren..

Kan er muziek gespeeld worden?

Zowel in het restaurant als in de vergaderzaal op de eerste verdieping kunnen we je persoonlijke Spotify lijst via Sonos laten spelen. In de orangerie kan dit niet, omdat het geen geluiddichte ruimte is en deze zich in het restaurant bevindt. Op het terras kunnen we muziek spelen, maar uit respect voor onze buren draaien we vanaf 22u de volumeknop naar omlaag.

Mag er gedanst worden?

Natuurlijk! Wil je een feestje bouwen en werk je daarvoor graag met een DJ? Dan ga je best op zoek naar iemand die ook over een muziek- en lichtinstallatie beschikt. Wij beschikken zelf enkel over 6 lichtspots (grondmodel in elke gewenste kleur), maar we kunnen zeker ook onze partner voor dit soort installaties aanspreken.

Is er een projector aanwezig?

We beschikken over een mobiel scherm (breedte 1,6m) en een projector die we voor jou op elke mogelijke plaats kunnen opstellen. Gewoon even verbinden met je laptop en je bent vertrokken.

Bieden jullie ook ontbijt aan?

In combinatie met de huur van één van onze locaties kunnen wij zorgen voor een ontbijt (20 euro p.p.) of een brunch (35 euro p.p.).

Hebben jullie een lunchformule?

Wanneer je één van onze locaties huurt, kan je kiezen voor een broodjeslunch (18 euro p.p. – met sidedish 22 euro p.p.) of het wekelijkse lunchmenu van de chef (30 euro p.p. – aperitiefhapje, hoofdgerecht, koffie). En natuurlijk is er ook steeds de mogelijkheid om ’s middags te genieten van al het lekkers dat Canapé te bieden heeft met onze Chef’s Choice of Chef’s Favourites formule (50 euro of 75 euro p.p.).

Is er een lift aanwezig?

Neen. De eerste verdieping kan je enkel met de trap bereiken.

Is Canapé toegankelijk voor rolstoelpatiënten?

Verwacht je gasten die moeilijk te been zijn? Laat ons even iets weten, dan zorgen we voor de nodige maatregelen. Wij beschikken over een toilet voor andersvaliden en een brug voor de ingang en we kunnen zorgen voor voldoende ruimte rond de tafels.