Type and press Enter.

teambuilding

all-in-one

teambuilding

Canapé Tervuren is dé gedroomde locatie voor je teamevent of incentive!

Wij zorgen voor een bijzondere ervaring in een inspirerend decor, want we stellen onze volledige locatie ter beschikking.

Bovendien is alles inbegrepen: food, drinks én fun. Work hard, play hard!

Het concept? Meet, mingle & munch…

meet
gebruik onze flexibele vergaderzaal met scherm en projector
mingle
kies één van onze originele teambuilding activiteiten (90 min)
munch
geniet samen van een heerlijk diner en aangepaste dranken
all-in concept
laat je volledig ontzorgen door ons professionele team

De opties?

teamdag

TEAMDAG “DRUNK-O-METER”

Bij dit aanbod is de fun-factor een spannende mix van technologie, plezier en uitdaging: je moet immers een hindernisbaan voltooien met een speciale alcoholbril. Eens kijken hoe vlot die opdrachten nog lukken als het lijkt alsof je al wat veel wijn op hebt… Hilariteit gegarandeerd!

Zoals steeds mag je tijdens deze dag ook gebruik maken van onze flexibele vergaderzaal voor een meeting of een bedrijfsvoorstelling. Wij zorgen voor de bijhorende koffie of thee, de sapjes en het fruit.

En uiteraard geniet je ook van een uitgebreid diner in Canapé stijl (seated of walking dinner)! We beginnen met hapjes en een glaasje prosecco, serveren onze gekende kleine gerechtjes en eindigen met lekker zoets. De bijpassende dranken zijn inbegrepen.

all-in prijs pp: 290 euro excl. btw (o.b.v. 25 deelnemers)

TEAMDAG MET COCKTAILWORKSHOP

Start je dag met een lekkere lunch in Canapé stijl (seated of walking dinner). We verwelkomen je met een glaasje prosecco en serveren een variatie aan culinaire gerechten. De bijpassende dranken zijn inbegrepen.

Wanneer iedereen voldaan is, is het tijd voor je boardmeeting of presentatie in onze sfeervolle vergaderzaal. Wij zorgen voor de bijhorende kop koffie of thee én voor onze fameuze zoete Canapéetjes.

Afsluiten doe je deze teamdag met een bijzonder aperomoment! Onze bartender leert je in een vrolijke workshop de knepen van zijn vak en nadien mag je genieten van je eigen cocktails (of mocktails). Ook hier zorgen wij voor de smakelijke bites!

all-in prijs pp: 265 euro excl. btw (o.b.v. 25 deelnemers)

teamdag cocktails
teamdag quiz

TEAMDAG MET UNIEKE QUIZ

Deze teamdag is de ideale combinatie van competitie, plezier en samenwerking! Zoals steeds kom je heerlijk dineren in Canapé stijl (seated of walking dinner) en zijn de dranken inbegrepen.

Daarnaast kan je vrij gebruik maken van onze huiselijke vergaderzaal voor een lezing, een vergadering of een brainstormsessie. Wij zorgen voor een lekkere kop koffie, een vers sapje en fruit.

De fun-factor in deze dag is een unieke en uitdagende quiz van 90 minuten gebaseerd op de succesvolle “2 voor 12” quiz van de Nederlandse Astrid Joosten met 10 verhalen, 2 hersenkrakers en 1 woord. Een regelrechte boost voor de teamspirit!

all-in prijs pp: 210 euro excl. btw (o.b.v. 25 deelnemers)

TEAMDAG MET DARTSTORNOOI

Een vleugje competitie, strategisch denken en teamwork: een georganiseerd mini-tornooi darts met collega’s kan wonderen doen voor de sfeer!

Combineer dat met een gezellige locatie en lekker eten en je teamdag wordt er eentje om nooit te vergeten! Net zoals bij de bovenstaande teamdagen zorgen wij voor de juiste setting, een ongedwongen foodexperience en de gepaste dranken. Genieten is de boodschap!

Ook voor het serieuzere werk stellen we een rustige werkplek ter beschikking en kan je beschikken over onze ruime vergaderzaal met de beste koffie en thee en iets lekkers om te knabbelen.

all-in prijs pp: 210 euro excl. btw (o.b.v. 25 deelnemers)

teamdag darts

Wil je graag meer weten?